7 mei 2021
Somfy buismotoren

Comfortabel en gemak

Het in en uitdraaien van een zonnescherm is geen zwaar karwei, moet je het echt dag in dag uit doen in de zomer dan zijn er comfortabelere manieren om dit te regelen. Met het gebruik van Somfy buismotoren hoef je nooit meer je scherm of zonwering omlaag of omhoog te draaien, de techniek is zo verbeterd tegenwoordig dat je dit uitermate veilig kan doen. Geavanceerde sensoren voorkomen dat de zonwering of je zonnescherm draait als er iets in de weg zit, maar ook bij vorst als het scherm vast zit.

Gespecialiseerd in zonweringen

Wanneer je een zonwering koopt bij sunstyle-zonwering.nl weet je zeker dat je kwaliteit koopt, niet voor niets is het bedrijf al sinds 1998 op de markt met de beste producten. Door de zonweringen te combineren met Somfy buismotoren, heb je het betrouwbaarste product wat je maar kunt hebben. Lage prijzen en een zeer hoge kwaliteit kenmerken de zonweringen van Sunstyle, er worden merken gebruikt waar je jarenlang op kunt vertrouwen. Voor advies over de buismotoren kun je ook terecht in de webshop.

Somfy buismotoren

Verschillende motoren

De Somfy buismotoren zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, aan de hand van het gewicht, de breedte en de uitval wordt er een geschikt exemplaar gebruikt. Heb je nog meer wensen voor extra modules dan is dit ook mogelijk, wil je een geruisloze motor zodat je de buren niet stoort in de avond dan is dit een van de extra opties. Welke motor je ook gebruikt, ieder model heeft zijn eigen specifieke eigenschappen.