29 januari 2022

Is jouw interieur toe aan een upgrade?

Ben je de laatste tijd niet zo blij meer met je interieur? Dan is het tijd om hier iets aan te doen! We brengen relatief veel tijd thuis door. Helemaal de afgelopen 1,5 jaar waarbij het coronavirus een prominente rol heeft gespeeld. Wanneer je je niet thuis voelt in je eigen huis, is dat natuurlijk niet erg fijn. Daarom gaan we in deze blog in op enkele tips om je woning een upgrade te geven. 

Een vloer doet een hoop 

Ligt er al jaren dezelfde vloer in de woonkamer, slaapkamer of hal? Is de vloer versleten en simpelweg niet meer van deze tijd? Ga op zoek naar een nieuwe vloer! Bij https://www.laminaatpark.nl/ is een groot aanbod in vloeren te vinden. Je kunt hier zowel terecht voor een laminaatvloer als voor een pvc vloer. Bij Laminaatpark helpen ze al jaren mensen met het uitzoeken van een vloer die goed bij de woning past. Voor advies kun je daarom het best even langskomen in de showroom. Het bedrijfs is gevestigd in Leeuwarden (Friesland). 

Verander de kleur op je muur! 

Is je muur al jaren wit? Wit oogt netjes, maar is wel erg saai en zelfs een beetje klinisch. Een warm kleurtje op de muur kan wonderen doen voor de uitstraling van jouw woning. Bekijk eens wat de kleuren van dit moment zijn en pas jouw interieur hier op aan. 

Inspiratie via Instagram of Pinterest

Ben je op zoek naar inspiratie? Wij raden de apps Instagram en Pinterest aan. Via deze apps kun je veel inspiratie opdoen op het gebied van wonen.