18 juni 2021
container

Waarom Maton Groep inhuren voor jouw klus?

Heb je net als veel andere mensen zin om weer eens aan huis te klussen? Of heb je voor jouw bedrijf een grote (bouw)klus op de planning staan? Het liefst huur je dan een bedrijf in met uitstekende expertise, waarop je kunt vertrouwen. Een bedrijf dat onder zowel de particuliere als de zakelijke klanten erg bekend is, is Maton Groep.

container

Expertise op diverse gebieden

Wellicht heb je al eens van Maton Groep gehoord. Het bedrijf is namelijk gespecialiseerd op vrij veel gebieden. Je kunt ze onder andere inhuren voor recyclen, bodemsanering, betonboren, asbestverwijdering, sloopwerken en containerservice. Naast expertise vindt het bedrijf het net zo belangrijk om sterke klantrelaties op te bouwen. Ze hebben daarom een aantal kernwaarden opgesteld. Hieronder vallen bijvoorbeeld het continu verbeteren en vernieuwen en veilig en gezond werken.

Certificaten

Als je graag meer wil weten over dit bedrijf en hun expertise, kun je altijd een kijkje nemen op hun website. Het bedrijf beschikt ook over een aantal certificaten, die hun kernwaarden alleen maar bevestigen. Zo zijn ze bijvoorbeeld in het bezit van een certificaat voor de algemene klanttevredenheid en continue verbetering van hun diensten. Maar ook een algemeen certificaat voor milieumanagement volgens de normen. Als we wat specifieker kijken, hebben ze ook een certificaat dat garandeert dat er veilig en milieukundig wordt gesloopt.